BranäsKungsberget

Snekanoner tændt i Branäs og Kungsberget

Torsdag har det sneet i Värmland og blandt andet i Branäs er der faldet hvidt fra oven. Men der er også blevet tændt for  snekanonerne både i Branäs, men også i Kungsberget, tættere ved Stockholm, der også ejes af Branäsgruppen.

“Vidunderligt. Sådan kan man sammenfatte det. Mange af vores forberedelser indtil nu har bestået i at tilpasse anlægget efter gældende restriktioner. Vi har brugt meget tid og arbejde på den front, og derfor føler jeg at vi kan tage et øjeblik og virkelig glæde os over at sneen er her”, udtaler Christoffer Lisa, der er pladschef hos Branäs.

Hos Branäs har de digitaliseret store dele af virksomheden for at gøre den tryg for sine gæster. Alt fra bookning af udstyr og liftkort til bestilling i restauranter sker via telefonen.

Der er premiere i Branäs den 11. december. “Vi producerer sne så hurtigt vi får chancen og lige nu kører kanoner for fuld kraft. Der er altid en herlig følelse  når man ser bakkerne farves hvide. Der er her man kan mærke at sæsonen snart er her”, uddyber Christoffer Lisa.

I Kungsberget har de premiere den 28. – 29. november. Snekanonerne er startet torsdag. “Endelig kom kulden. Vi har ventet et stykke tid, så det er skønt, at vi endelig kan begynde at få sne på bakkerne. Vi har gemt sne fra sidste sæson, hvilket gør at vi egentlig bare behøver tre kolde døgn for at kunne åbne, men alt kulde er velkommen. Vi ser virkelig frem til at se forventningsfulde skiløbere næste weekend”, udtaler Anders Kjällström fra Branäsgruppe om Kungsberget.

Snekanoner i Kungsberget