Branäs

Nyt børneområde på Branäsberget

Branäs i Värmland er kendt som et af de allerbedste børne- og begynderområder til skiløb i Sverige. Nu bliver området endnu bedre. Børneområdet i den del af destinationen, der hedder Branäsberget udbygges nemlig. Dette ved et nyt antal senge til overnatning, alle i ski in/ski out, samt et nyt område til dem, der er på ski for første gang. Desuden bygges en ny lift og et nyt transportbånd, der gør det lettere at komme videre i området. Det nye begynderområde skal desuden sikre at belastningen at destinationens andet børneområde Björnbuseland bliver mindre.

“Det nye børneområde på bjerget er virkelig tiltrængt. Ydelsen bliver endnu større. Det bliver virkelig spændende at se hvordan gæsterne tager imod området”, forklarer Henrik Lööv, der er pladschef på Branäs.

> Læs mere om Branäs her.