Vallåsen

Vallåsen åbner for alpint den 22. januar

Langrendsporet har været åbent siden oktober. Fredag åbner Vallåsen for alpint skiløb.

“Det er mange som har længtes efter denne dag, og for at åbne i disse tider, så har vi skulle anpasse os.. Gennem bare at have forbookning kan vi holde styr på antallet gæster og minimere risikoen for trængsel”, forklarer pladschef Jesper Malmquist.

Alle gæster skal nemlig forbooke liftkort og udstyr. Ved bookning af udstyr skal der vælges et specifikt tidspunkt for afhenting. Alt sker online via Vallåsens website. Antallet af gæster kan variere fra dag til dag.

“Vi producerer sne så hurtigt vi kan kan og gør alt vi kan for at åbne så mange bakker som muligt.”.

Vallåsen har åbent kl. 17.00-21.00 på åbningsdagen og kl. 8.30-17.00 på lørdag og søndag.

Der vil i denne sæson være plads til et max. antal gæster i Vallåsen, og liftkort skal bestilles på forhånd.