Ulrichehamn

Sæsonafslutning på Ulricehamn Ski Center

Påske markerer også sæsonafslutning på skisæsonen i det sydsvenske Ulricehamn Ski Center. En sæson der har været vellykket på trods af omstændighederne med coronavirus og de restriktioner dette har medført.

“Vi har været på tæerne fra sæsonens første dag, og derfor føles det fantastisk, at vi er kommet igennem sæsonen helt til påske. Skiløbet har været god, gæsterne har været glade, og har kunne levere et trygt produkt. Nu håber jeg at så mange som muligt, indenfor maksantallet, kommer i weekenden og nyder skisæsonen sidste dage”, fortæller Per Johansson, der er pladschef på Ulricehamn Ski Center, men nu får tid til lucky creek games og meget andet sjov.

Centret har haft godt med sne i sæsonen, og havde det ikke været for coronavirus, kunne det med stor sandsynlighed være blevet til en rekordsæson. “Interessen har været stor, og vi har oplevet maksantallet på gæster mange gange i sæsonen. Desværre har det og gjort, at mange som har vil besøge os, ikke kunne gøre det, men det vigtigste i disse tider er folks helbred, og vi har kunne tilbyde en tryg dag på skibakken”, uddyber  Per Johansson.

Sidste dag i denne sæson hos Ulricehamn Ski Center bliver den 4. april.