Sälen

SkiStar Lodge Hundfjället åbner den 12. december

Nu byder SkiStar Lodge Hundfjället sine første gæster og besøgende velkommen til en international fjeldoplevelse. Et familieresort tæt på pisten med alle tænkelige faciliteter, muligheder og førsteklasses madoplevelser – samlet under ét tag og med skiløb og naturoplevelser lige uden for døren. SkiStar Lodge Hundfjället åbner den 12. december 2021.

SkiStar Lodge Hundfjället er SkiStars nyeste satsning og kronjuvelen i Sälenfjeldene – et hyggeligt resort i topklasse, der kan sammenlignes med internationale skisteder. Lodgen har en eksklusiv, familiær atmosfære med hyggelige selskabslokaler, hotelværelser, lejligheder inkl. unikke familielejligheder med Valle-tema, to hyggelige restauranter og en stor lodgebar, relax-afdeling og fitnesscenter direkte forbundet med to ultramoderne 8-sæders ekspreslifte, pister og en beliggenhed tæt på Scandinavian Mountains Airport kun 10 kilometer væk.

“Som den førende feriearrangør for Skandinavien er vi med SkiStar Lodge Hundfjället definitivt gået fra at være et liftfirma til en fjeldturistvirksomhed hele året rundt. Vores vision med den nye lodge er at skabe et svensk fjeldresort i topklasse med noget til enhver smag. Tæt på Scandinavian Mountains Airport og direkte forbundet med lifte og pister kan vi tilbyde vores gæster den bedste service. Vi håber, at tidligere besøgende i Hundfjället samt nye gæster vil sætte pris på vores nye lodge med alle dens faciliteter og mange aktiviteter samt udbuddet med Pontus Frithiofs restauranter”, udtaler Stefan Sjöstrand, adm. dir. i SkiStar.

Fakta om SkiStar Lodge Hundfjället
18.650 m2 bruttoareal
786 sengepladser
153 lejligheder, heraf:
32 dobbeltværelser (24 m2)
8 studios (37 m2)
110 lejligheder (54-125 m2)
3 suiter (125-195 m2)

Restaurant Pontus! i Sälen, ca. 160 siddepladser
1 fjeldbar, ca. 200 siddepladser
Restaurant Mondo, ca. 180 siddepladser

Legerum Valles Hygglo
SkiStarshop

Relax Frost Pool & Sauna:

1 boblebad (38°)

1 varm kilde(38°)

1 udendørs swimmingpool (38°)

1 sauna (85° tør sauna)

1 iskilde stalagmit (-5°)

1 caldarium (45°, varmt rum)

1 dampsauna (80°, automatisk damp)