Branäs

Ny rekord når Branäs åbner sæsonen

Branäs i  Värmland åbner sæsonen fredag den 17. december. De gør de med en rekord. Der vil nemlig være flere pister åbne ved sæsonpremieren end nogensinde før. Kulden de seneste uger har gjort det muligt at producere meget sne.

“Vejret har virkelig været på vores side, og vi har kunne producere meget sne inden sæsonen. Vi har arbejdet hårdt på det sidste og det føles fantastisk at vi kan tilbyde en premiere med rekordmange pister åbne”, forklarer pladschef i Branäs Anton Renström.

24 af 33 pister og aktiviteter i skiområdet som Speed Ski og Big Air Bag er åbne til premieren. Det er blandt andet takket være nye snekanoner at dette er muligt. “Vores mål er altid at åbne så meget som muligt på premierdagen, men det er selvfølgelig afhængig af at vi har kulde, hvilket vi desværre ikke kan påvirke. Hvad vi derimod kan påvirke er hvordan vi planlægger arbejdet med snebelægningen. Der har vi gjort nogle justeringer i år, og resultatet er rigtigt godt.”.

Fra og med den 17. december har Branäs åbent kl. 9 til 19 alle dage frem til 18. april.