Sälen

Mere sneproduktion i Sälen

- Endnu bedre forhold venter

Til den kommende vintersæson bliver sneproduktionssystemet i det populære Sälen område yderligere udbygget.

SkiStar Sälen består af fire skiområder, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället, hvilket tilsammen giver mere end 100 pister. Og i alle områder kommer der ekstra sne i 2016/2017 sæsonen. Der bliver lagt mere sne ud på Valleberget udenfor Experium, så snart vejret tillader det. Snesystemet er udbygget til at producere mere sne samtidig. Desuden vil der blive lagt mere sne mellem Experiumtorget og Gustavtorget, så man lettere kan bevæge sig mellem disse områder. 

Men også i selve skiområderne satses der på at producere mere sne på de vigtige steder. Dette er blandt andet ved Ullabacken i Lindvallen samt transportstrækningen mellem Tandådalen og Hundfjället. Der bliver også store forbedringer i Östra Tandådalen, da der nu er mulighed for at producere mere sne end tidligere. Dette gælder både ved børneliften, i SkiStar Snow Park og ved transportliften.

Se pistekort for Sälen via https://www.skistar.com/da/Salen/Om-Salen/Pistekort/

Annonce: