FeaturesNyhederSkiudstyr

Thank God Summer is Over – skitøj med et glimt i øjet

Thank God Summer is Over (TGSiO) er et dansk tøjmærke, der er skabt til alle, der elsker, når temperaturen falder og pulversne daler fra himlen. For os er vinter lige med sne, sjov og den næste skiferie.

Tilbage i 2009 lavede skilæren Anders Olesen de første t-shirts sammen med www.Skiers.dk , hvor de fik produceret nogle ensfarvede t-shirts med det i dag kendte logo. De danske ski og snowboardere tog det til sig, og snart var alle t-shirts revet væk. Derfor gik Anders straks i gang med at producere en hel kollektion til sæsonen efter, og det har han gjort lige siden.

TGSiO kollektionen til den kommende 2018/2019 sæson er netop landet.

Den nye kollektion indeholder t-shirts, caps og huer. Det kan købes på Thank God Summer Is Over’s skibutik: tgsio.com – og i udvalgte skibutikker i SUPA i St. Anton i Østrig, www.Surfline.dk i Aarhus og et par enkelte til.

Kollektionen henvender sig til alle med hang til sne og bjerge – lige fra børn til freestylere til skiinstruktøren.

Ingen tvivl om at man bliver et hit på afterskibaren eller på jobbet inden næste skitur med disse produkter fra danske Thank God Summer is Over.

> Læs meget mere om det danske skitøjsmærke på tgsio.com.