FeaturesStöten

Vidste du dette om Stöten i Sälen?

Stöten i Sälen er blandt de mest populære destinationer i Sverige for danske skiløbere. Det er et veludbygget og godt fungerende skiområdet med pister på alle niveauer.

Vidste du at der til denne sæson er kommet udvidet belysning på pisterne. World Cup pisten, der er centralt i området, er nu belyst fra begge sider. Et perfekt sted at træne sin teknik om aftenen.

Vidste du at de i Stöten allerede ved jul havde produceret sne nok til hele sæsonen.

Vidste du at de i Stöten har en halfpipe eventyrbane. Den hedder Ravinen, og er en del af konceptet Stöten Adventure.

Vidste du at stedets maskot, Vargy, har sin egen eventyrbane, som alle børn kan benytte. At der hele tiden er masser af aktiviteter omkring Vargy, og at han ofte optræder i stedet Game Zone.

Vidste du at Stöten er blevet kåret til Sveriges bedste skianlæg sidste år af Sveriges største skimedie Freerides læsere. At der er rigtig gode muligheder for langrend i området og at der næste år åbner en ny Skilodge på Soltorget. I forvejen er der dog masser af attraktive steder, du kan bo i Stöten.

Og vidste du at den første skigæst besøgte i Stöten i 1976. Oprindeligt blev området lavet som endagesdestination for dem, der boede i de de øvergie Sälen skiområder.

Er du interesseret i at besøge Stöten, så læs mere på nedenstående link:

Læs mere om Stöten på nedenstående links: