Gode skirådNyheder

Godt skiråd fra SkiSverige.dk: Stå ikke midt på pisten

SkiSverige.dk kommer løbende med en række gode råd til dig som skiløber. Råd der skal hjælpe med at gøre skioplevelsen bedre for alle.

Stå ikke midt på pisten

Alle har brug for at stoppe deres skiløb ned af pisten på et tidspunkt. Det er helt naturligt, at du har brug for en pause, at vente på dine skivennner eller måske sørge for at dit barn er med. Det er af mange grunde en god ide at stoppe op på pisten.

Men lad være med at stå midt på pisten og hold din pause.

Gør du det, kan du ødelægge skiløbet for andre, skabe forvirring på pisten og måske kan det ovenikøbet føre til styrt. Find et sted på pisten ude i siden, hvor du er til mindst muligt gene. Vær opmærksom på hvordan andre løber på ski på den pågældende piste og placer dig i forhold til dette.