BranäsFeatures

Nye lifter i Branäs var tiltrængt

Branäs i det nordlige Värmland er en af de mest populære skidestinationer for blandt andre danske skiløbere. Et lækkert området i forholdsvis tæt afstand til Danmark. Men der kan være rigtig mange skiløbere på pisterne i de familievenlige område, og i perioder kan det måske ovenikøbet føles lidt trængt på pisterne. Men heldigvis udbygger Branäsgruppen, der ejer destinationen, løbende området med nye pister og lifter. Til denne vinters sæson er bygget to nye lifter, der virkelig gør en forskel.

Behagelig 6-personers Expresslift

Mattesdalen har fået ny stolelift
Branäsgruppen satser specielt på at de kommende år udbygge Mattesdalen området. Derfor var den nye 6-personers expresslift fra dette område og til toppen af Branäs et must, og noget som gør det markant lettere at komme runde i Branäs skiområde.
Det er bare fantastisk, at du ikke behøver køre til selve Branäs by, og tage gondolliftetn, nå du vil til toppen af området, men kan vælge Mattedalen i stedet og komme hurtigt retur via stoleliften, der er den største investering i Branäs’ historie. Det giver en større frihed i dit skiløb i Branäs, og så giver det en bedre fordeling af skiløberne i i området, og dermed mindre belastning.

Det er en smuk tur med Topexpressen

Knapliften Strömmen giver nye muligheder
Børneområdet Nintendo Land er en meget populær del af Branäs. Derfor kan der være kø ved stoleliften Sjöexpressen, der ofte stoppes. Derfor er de oplagt at tage den nye træklift Strømmen, der kører parallelt 

Via at tage Strömmen kan du også springe over toppen af området, hvor skiløberne ofte står meget tæt, og køre direkte på den blå piste Långsvängen, der fører videre i resten af Branäs eller du kan vælge den nye piste Kroken. En oplagt måde at få en mere effektiv skidag.

Det er en gevinst med de nye lifter i Branäs, men det var også tiltrængt for at sprede skiløberne endnu bedre ud i området.

Liften Strömmen er ny i Branäs.