FeaturesStöten

Stötens hemmelige piste skal prøves

Stöten ved Sälen i Dalarna er generelt et meget attraktivt skiområde specielt, når det handler om ferier for børnefamilier. Omkring Soltorget er der alt, hvad børnefamilierne har brug for. De små kan boltre sig i super sikre omgivelser og udvikle deres færdigheder på ski.

Men Stöten har også nogle rigtig gode røde og sort pister. Specielt pisternes Älvan og Näcken skal prøves. Men det er også oplagt at teste skiene på piste nr. 24, Trollet. Pisten er ikke en, man lige kommer til at svinge ind på ved et tilfælde. Den er derimod en piste man skal vide eksisterer, og som skal opsøges. For den kan kun tilgås via den tværgående sti Lovägen (38). Du skal køre lidt ned af World Cup pisten, og dreje til højre hen af stien. Lidt henne kommer Trollet. Det er en kort, rød piste, men den har en rigtig god hældning, og så er sneen oftest helt perfekt på Trollet, der med denne lille artikel nok ikke længere er hemmelig.

Trollet ender i den blå Granen, der kører til Stötentorget.