Åre

Direkte fly fra Danmark til Åre i Sverige

Nu bliver der endnu lettere at komme til fantastisk Åre for danske skiløbere

SAS starter en ny direkte flyrute mellem København og Åre-Östersund Lufthavn. Det første fly afgår 21. december,, og ruten er åben frem til 28. februar. I løbet af sæsonen er der en til to ugentlige afgange til Sveriges skihovedstad Åre.

Billetterne kan allerede nu bestilles på SAS’ hjemmeside.

I øvrigt arbejdes der i Åre yderligere med sneproduktionen for at sikre at skiløbet mellem de forskellige områder i Åre fungerer optimalt. Der investeres derfor i bedre sneproduktion og mere snesikre pister, mellem og i områderne Duved og Tegefjäll. Endvidere bliver topstationen på 6-stolsliften, Duveds linbana, indbygget for at for at beskytte den mod vind og gøre den mere tilgængelig.

I området Tegefjäll kommer en ny SkiStarshop i Tegetornet, hvor man kan leje ski og købe skiudstyr. Samme sted åbner også en ubemandet butik – ICA ToGo. Hvor man checker in og ud med en app. En ny EQPE-butik åbner på Åre torg med et bredt udvalg af EQPE’s skitøj og tilbehør med god kvalitet, funktion og pris.