ÅreBranäsSälen

Skistar lancerer ny afbestillings- og ombookingsbeskyttelse

Selvom coronakrisen fortsat er aktuel, kan man godt begynde at glæde sig til næste vinter. Både Skistar og Branäsgruppen har åbnet for bookningen til næste års skitur. Og de har ændret deres afbestillingsbetingelser.

Hos Skistar, der råder over blandt andet Sälen, Vemdalen, Åre og Trysil, har de netop lanceret nye afbestillings- og ombookingsbeskyttelse. Dette for at give tryghed for dem, der ønsker at bestille en tur tidligt.

Skistar har følgende nye betingelser:

Åbent køb
Vores nye afbestillings- og ombookingsbeskyttelse omfatter  åbent køb op til 21 dage før afrejse, så I kan føle jer trygge, hvis I bestiller jeres ferie i fjeldene tidligt.

Gratis afbestilling eller ombooking
Du kan afbestille eller ombooke din indkvartering gratis op til 21 dage før afrejse. Indkvarteringen kan dog ikke ombookes til et alternativ med rabat.

Afbestilling i tilfælde af sygdom
Hvis du eller en nær dig bliver akut syg, kan du aflyse din rejse helt op til ankomst og få pengene tilbage.  

Hos Branäsgruppen, der råder over blandt andet Branäs og Kungsberget, har de også ændret i deres afbestillingsbetingelser. Hvis du booker din tur inden 30. september kan du frit ombooke eller aflyse indtil 30 dage før turen. Med mindre end 30 dage til ankomst skal du betale et gebyr på skr. 200,- for at om- eller afbooke.