Branäs

Niveauet på restauranterne i Branäs og Kungsberget skal forhøjes

Branäs i Vämland og Kungsberget tæt ved Stockholm er blandt danskernes absolutte foretrukne skiområder i det svenske med alt, hvad en familie har brug for til en god skiferie. Nu bliver forholdene endnu bedre. Branäsgruppen, der driver de to skiområdet, har nemlig ansat Oskar Junzell som ny områdechef til at udvikle mad- og restaurantoplevelsen til at kunne nå et nyt niveau.

Oskar Junzell har stor erfaring i restaurantbranchen og har blandt andet arbejdet i byer som Göteborg og Sydney og har desuden en kandidat i økonomi.

“Målsætningen er at han skal hjælpe os med at løfte strukturen og målstyringen for at vores gæster kan få den forventede oplevelse hver dage i sæsonen. Vi har tæt på 65 % tilbagekommende gæster og de forventer sig kvalitet og service”, forklarer Mikael Elford, der er kommerciel chef i Branäsgruppen.

Blandt de populære restauranter er Fröken Filipssons i Kungsberget og Ladans Restaurang i Branäs. “Min opgave bliver blandt andet at se, hvad der fungerer bedst på de respektive anlæg, og skabe en helhed over hele restaurantudbuddet i både Branäs og Kungsberget. Alt fra menuer til service og rutiner skal optimeres”, forklarer Oskar Junzell.