BranäsKungsberget

Nye el-snescootere leveret til Branäsgruppen

Branäsgruppen, der står bag destinationerne Branäs og Kungsberget, har taget et vigtigt skridt i processen mod at blive mere bæredygtige skidestinationer. For at mindske miljøpåvirkningen er indkøbt nye el-snescootere, der nu er leveret til anlæggene.

“Vi tilstræber hele tiden efter muligheder for at gøre anlæggene mere holdbare, og el-snescooterne er et vigtigt skridt i den retning. De kommer til at skulle bruges på forskellige virksomhedsområder, og vi ser virkelig frem til at de er i drift”, udtaler Anton Renström, der er teknisk chef.

Foruden at mindske miljøpåvirkningen har scooterne et lavere lydniveau, der forbedre oplevelsen for besøgende, specielt om aftenen. Desuden er de billigere i drift.

Inden den nye sæson installeres også et ny med effektiv snesystem i Branäs, og der arbejdes med øvrige tiltag for at gøre anlægget mere bæredygtige