Vemdalen

Unik skioplevelse: På ski på slæb

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse – også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Dem præsenterer vi løbende både her på SkiSverige.dk og på vores søstersite VilGerneLeve.dk. Her om at stå på ski men på slæb.

At stå på ski efter et bæltekøretøj for at få en lækker vaffel i Jaktstugan er en anderledes skioplevelse, som alle Vemdalens gæster bør opleve. Bæltekøretøjerne er lidt af et kulturelt symbol for Vemdalen, og oplevelsen at køre bagved på ski, trukket af et reb, er en ægte klassiker. Lige siden 1966 har man kunnet tage på tur til Jaktstugan, hvor man spiser vafler eller anden mad med fantastisk udsigt over fjeldet. Hvis man ikke vil trækkes bag ved køretøjet på langrends- eller slalomski, er det også muligt at sidde inde i bæltekøretøjet.

Læs mere: https://www.vemdalen.se/upptack/vinterns-bucketlist-i-vemdalen/vessla-till-jaktstugan/