Skistar

SkiStar åbner den 3. december

Vinteren er kommet til Sverige

Alle destinationer under SkiStar virksomheden i både Sverige og Norge åbner den 3. december. Det skriver SkiStar i en pressemeddelelse onsdag.

Det er destinationerne Lindvallen, Sälen og Åre i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge der åbner for pisterne, mens SkiStar Vemdalen allerede er åbnet sidste weekend.

“Endelig kan vi åbne for vinteren, og forudsætningerne ser rigtig gode ud på alle destinationer i Sverige og Norge. Jeg ser frem til at byde alle gæster velkommen til en lang vintersæson og tilbyde trygge og mindeværdige fjeldoplevelser med fantastisk skiløb for alle”, siger Stefan Sjöstrand, administrerende direktør og koncernchef hos SkiStar.

I weekenden, 3.-5. december, gennemfører både SkiStar Sälen og SkiStar Hemsedal de traditionelle skitestweekender, som endelig er tilbage efter sidste års fravær på grund af de dengang gældende coronarestriktioner. I skitestweekenden kan alle, der er interesserede i skiløb, teste de nyeste og bedste produkter inden for alpint skiløb og samtidig nyde den dejlige forsæson.