BranäsFeatures

Byggeriet af nyt skiområdet i Branäs er indledt

I Branäs i Värmland satser  de stort på fremtiden og en løbende udvidelse af området. Allerede til den kommende vintersæson åbnes dele af det nye område Nötåsen, der skal blandt andet skal medvirke til at hele området hænger bedre sammen. Til vinter vil en ny lang bakke, en ny lift samt mulighed for transport via en tunnel stå klar. Der vil desuden blive bygget flere nye overnatningsteder i området.

“Vores nye boliger vil få en meget naturskønt beliggenhed tæt på både langrend og lifter. Kom og besøg os, så får i en forståelse for hvordan Branäs kommer til at vokse i fremtiden”, forklarer Anton Renström, der er teknisk chef i Branäs.

På sigt skal der bygges yderligere fire pister, så Nötåsen kommer til at bestå af fem pister og fire lifter, og så skal der være i alt 5000 senge med ski in-ski out i området. Der vil desuden være restauranter og butikker i Nötåsen.

Nötåsen findes oppe på Branäsbjerges modsat det nuværende Soltorget, og bliver en brik, der binder Branäs by sammen med Mattesdalen-området.