Ulrichehamn

Nye snekanoner giver gode forhold i Ulricehamn

I Vestsverige, kun omkring fire timer fra Danmark, er der både gode muligheder for at komme ud på alpine pister og få brugt hele kroppen i fremragende langrendsspor. I byen Ulricehamn kan man stå på alpinski på otte pister i forskellige sværhedsgrader hos Ski Bike Hike Ulricehamn. Stedet har foretaget en stor investering med 16 topmoderne snekanoner, som er en del af en omfattende opgradering af snesystemet i området. Det nye snesystem leveres af én af verdens førende teknologileverandører og er baseret på Techno Alpin-systemet, som bruges af mange andre førende skisportssteder i Europa.

”Vi er utroligt stolte over at kunne introducere dette topmoderne snesystem i Ulricehamn. Det er et bevis på vores dedikation til skiløb og vores stræben efter at give vores gæster det bedste,” siger Fredrik Porat, direktør for Ski Bike Hike Ulricehamn.

Ski Bike Hike Ulricehamn tilbyder hele pakken som skisportssted med skiskole og skishop med skiudlejning, hvor der tilbydes tilpasning af skistøvlerne, bootfitting, der sørger for at skistøvlerne sidder perfekt. Restaurant Dalstugan får også et løft med ny ejer, en ny og mere ambitiøs menu samt en endnu større terrasse med udsigt til pisterne.