Ulrichehamn

Ulricehamn skicenter har fået ny ejer og åbner 17. december

Knap fire timer fra Danmark ligger skisportsstedet, Ulricehamn. Skisportsstedet har lige fået ny ejer, som vil udvikle både vinter- og sommeraktiviteter. Vintersæsonen skal sikres med moderne teknik og året rundt-aktiviteter, som fx forskellige typer af cykling, der gør destinationen attraktiv for endnu flere gæster. Den korte transporttid og det budgetvenlige prisniveau i Sverige på grund af den lave kronekurs gør turen ekstra interessant for danske gæster lige nu.

I Ulricehamn er der både gode muligheder for at komme på alpine pister og få brugt hele kroppen i fremragende langrendsspor. I byen Ulricehamn kan man stå på alpinski på otte pister i forskellige sværhedsgrader på hos Ulricehamn Ski Center, som nu med ny ejer skifter navn til Ulricehamn Ski, Bike and Hike, da man også vil satse på sommeraktiviteter. Den nye ejer er en lokal skientusiast, Patrik Frisk, som overtager skisportsstedet fra Branäsgruppen.

”Ulricehamn har helt unikke forudsætninger for både sommer- og vintersport. Om vinteren er det byens gode muligheder for langrend kombineret med vores populære alpine skimuligheder, og om sommeren tilbyder vi Enduro- og Downhill-cykling og endnu flere outdoormuligheder,” siger Fredrik Porat, direktør for Ulricehamn Ski, Bike and Hike, der glæder sig til åbningen 17. december.