Ulrichehamn

De danske mesterskaber i langrend afvikles i Ulricehamn

I Ulricehamn, i den sydlige del af Vestsverige blot 330 km fra København ligger det store friluftsområde Lassalyckan, hvor der er et officielt Vasaløbscenter og langrendsstadion med et oplyst kunstsne-spor på 3,5 km og tre langrendsløjper, som er henholdsvis 5, 10 og 15 km lange. Her afholdes årets danske mesterskaber i langrend 31. januar – 3. februar. Stedet har tidligere også lagt spor til WorldCup i langrend, hvilket siger en del om den høje standard, stedet holder.

”Vi ser en positiv udvikling i antallet af danske besøg på vores skidestinationer. Danskerne ser ud til at sætte pris på både vores alpine muligheder og vores velpræparerede langrendsspor. Både i Ulricehamn og i Skövde er der blevet udviklet og investeret ekstra meget denne sæson, og områderne tilbyder vinteroplevelser af høj kvalitet,” siger Fredrik Lindén, administrerende direktør for Turistrådet Västsverige.

Se mere om de to skidestinationer på nedenstående link: