Vemdalen

Du kan tage toget til Vemdalen

Vemdalen er hele 950 km fra København og 450 km fra Oslo. Derfor kan det være en lang rejse. Men heldigvis har du mulighed for at tage snetoget fra Malmø på alle lørdage fra 19. december 2015 till 3. april 2016

Vemdalen består i alt af 35 pister, 58 lifter. Faldhøjde på 470 meter. Består af de tre skiområder Björnrike, Vemdalskalet og Klövsjö/Storhogna. I alt 53 km pister. Længste piste er 2200 meter. Vemalen er en del af Skistar, der er en virksomhed, der driver en række skidestinationer i Sverige og Norge. Destinationen har de seneste år gennemgået en enorm udvikling med store investeringer.

Togrejsen foregår til Röjan station, og herfra er der en transferbus på ca. 20 minutter til selve destinationen.

Der er også muligt at tage snetoget fra Stockholm til Vemdalen.