ÅreSälenSkistarVemdalen

SkiStar åbner alle destinationer inden jul

Nordens største udbyder af skianlæg, SkiStar, har tirsdag meddelt, at alle deres destinationer vil åbne inden jul.

Hemsedal og Trysil i Norge åbner den 11. december, mens Åre (18. december), Sälen (14. december) og Vemdalen (14. december) åbner i uge 51.

Der er både en del natursne og naturligvis masser af kunstsne på pisterne. Med de forskellige tiltag der er taget for at minske risikoen for coronasmitte bliver det muligt at få gode ophold på SkiStars destinationer i slutningen af 2020.

“Det er meget glædeligt at sneforholdene er så gode at vi endeligt kan åbne vintersæsonen og byde gæster velkommen. Vi har indført en række sikkerhedstiltag til at gøre det trygt og sikkert for gæsterne i alt fra liftkøen til varme stuen og til når den digitale indtjekning foregår”, udtaler Niclas Sjögren Berg, er er operationel direktør hos SkiStar AB. “Det bliver en anderledes sæson, men vi tager ansvar og gjort alt for at tilpasse os til situationen, og følger nøje udviklingen ikke mindst myndighederne anbefaliner”, uddyber direktøren.