Åre

Farverigt lys udvider ski oplevelsen i Åre

I samarbejde med Philips TV lanceres Ambilight ski park i Åre i nord Sverige, som er oplyst af LED-belysning i skiftende farver. Parken vil være åben om aftenen og tilbyderne dette års skiløbere en helt ny og unik oplevelse.

Sidste år udgav Philips TV sin populære film Afterglow, der viste skiløbere køre off pist om natten omgivet af forbløffende farverigt lys. Filmen er blev vist millioner af gange og modtaget flere priser. Nu har Philips TV genskabt en lignende oplevelse i Åre ved form af en oplyst skibakke i Åre Ambilight Snowpark.

sjxxm2jhhbdbca7oh1s0

Belysningen er inspireret af Philips TV unikke Ambilight teknologi, som projicerer lys og farver på væggen bag TV’et til farverne fra skærmen. Ambilight skaber en bedre oplevelse for TV seeren. Nu vil SkiStar og Philips TV udvide oplevelsen af dette for dette års skiløbere.

“Vi ønskede at tage den fantastiske oplevelse, du får med Ambilight og give den til skiløberne i Åre. Vi tror, det bliver en virkelig magisk oplevelse, og er meget anderledes end noget, vi har gjort før”, siger Per-Åke Broman, marketing manager hos Philips TV.

Philips LED-lysene der bruges er det samme der oplyser Empire State Building, og dette vil være placeret rundt om i parken. Med skiftende farver bliver parken lyst op,hvor også der vil være oplyste bokse og rails.

“Den unikke belysning giver os mulighed for at holde parken åben om aftenen, så skiløbere i Åre vil kunne stå på ski i mørke imens de er omgivet af uovertruffen lys”, siger Björn Broström, marketing manager hos SkiStar Åre.

Ambilight Garden, en del af Ambilight Åre Snow Park, er aften-åben mandag og fredag, og vil få en storslået åbningsceremoni den 11. december på 18.00, hvor skiløbere kan vinde flotte præmier, herunder et Ambilight TV og Åre sæsonkort.

Ligesom sidste år, vil Philips-TV’er være opsat i Åre Ambilight Snowparken dag og nat hvor skiløbere kan sidde og slappe af og have gratis WiFi i Ambilight hangout området. Her vil du også få du chancen for at tjekke de nyeste Philips TV med Ambilight ud.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOpDk0CoO4M