ÅreVemdalen

Spændende nyhed på SkiStars destinationer

- Se video af dig selv

SkiStar, der råder en række af de førende Skidestinationer i Sverige og Norge, kan til den kommende sæson præsentere en virkelig spændende nyhed. I SkiStars Snow Parks i Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil og Hemsedal er parkerne nemlig blevet udstyrede med smarte videokameraer, der optager skiløberen på vej ned ad ramperne. Ved indgangen til parken scannes skipasset og få minutter efter turen bliver videoklippet lagt op på ens digitale MySkiStar-profil. Her kan man gå ind og se sit tur, gemme filmen og sende sine tricks til venner via sociale medier.

"Vores nye, intelligente kameraer i snow parkerne skal give de unge lyst til at være ude i den friske luft sammen med deres venner samtidig med, at de bliver bedre til at stå på ski eller snowboard. Og når forældrene gerne vil have et par ture ned ad pisten for sig selv, kan de mindre børnene få rørt sig og have det sjovt i sneen i stedet for at sidde indenfor med en skærm", siger Linda Morell, der er PR-ansvarlig hos SkiStar.

SkiStar byder desuden på en række øvrige nyheder, som vi vil beskæftige sig med her på SkiSverige.dk de kommende dage.

Annonce: