BranäsKungsberget

Branäsgruppen melder om bedste påske nogensinde

Virksomheden Branäsgruppen melder tirsdag, at de havde den bedste påske nogensinde i deres to største anlæg, Branäs og Kungsberget. Begge anlæg havde belægning på mere end 70 procent, og i Branäs var der 49 procent flere besøgende end i påsken sidste år. Det tilsvarende tal i Kungsberget var 42 procent.

“At vi har haft fuldbooket store dele af sæsonen er en bidragende faktor til den store fremgang. Men jeg tror også at gæsterne blev lokket af den lidt varmere skiferie som man får på foråret”, udtaler Anders Kjällström fra Branäsgruppen.

Branäs har i en del år været en etableret destination, også for danskerne, mens Kungsberget tidligere var en endagesdestination, der de senere år har vokset kraftigt. “Vi er rigtig glade for succes i Branäs, men det er næsten endnu bedre, at det er gået så godt i Kungsberget. Det føles mere og mere som en destination som kan besøges en uge eller weekend i stedet for en skibakke, du besøger på en dag”.

Branäsgruppen skifter nu fokus til deres sommeraktiviteter.