Skiferie

Ny Rasta er perfekt mellemstation til skituren

Kører du i bil fra Danmark til skidestinationerne i Värmland, Dalarna eller måske længere oppe i Sverige, så har du brug for pauser. Dette både for at tanke benzin, få noget at spise og drikke, men måske også for at overnatte. Oplagte steder til disse pauser er på Rasta-anlæggene, der findes strategisk placeret 25 steder rundt i Sverige. Her finder du ganske enkelt alt du skal bruge på vejen mod store skioplevelser.

Midt i januar har Rasta åbnet den nye Rasta Värnamo. Anlægget ligger langs E4 motorvejen, kun 40 km fra skidestinationen Isaberg i Hestra, 70 km fra Jonköping og heller ikke lang fra skidestinationer som Mullsjö Alpin, Falköping, Ulrichamm og flere andre mindre skianlæg.

Rasta Värnamo er topmoderne hotel med alt der behøves til et behageligt ophold. Anlægget består af restaurant, OK-Q8 servicebutik og 35 hotelværelser i forskellige størrelser. Værelserne lever til fulde op til kravene om komfort, og hvad man har brug for til et behageligt ophold. Faktisk bliver man overrasket over den høje kvalitet værelserne har. Lækre senge og badeværelser, der sjældent ses bedre. Også børnefamilier kan uden problemer overnatte her, for der findes en række familieværelser, hvor man oplever høj komfort.

26239787_415003882269689_7151749975488319486_n

Rasta Värnamo er moderne, lyst og stilrent men samtidig funktionelt og hyggeligt. Restauranten serverer god husmandskost til virkelige overkommelige priser. Og den svenske krone er jo attraktiv for danskere. Madsen kan nydes i et hyggeligt miljø med moderne møbler og i behagelig belysning. Morgenmad kan man få fra kl. 06:00, så er I rustet til at komme videre i god tid mod jeres skidestination. Rasta gør det ganske enkelt let at køre på skitur til Sverige. Og husk at Rasta findes mere end 25 forskellige steder i Sverige, og er fortsat i vækst. Rasta er det perfekte sted at holde pause, når du er på vej til at stå på ski i Sverige.

Læs meget mere og find den Rasta, der ligger perfekt til jeres tur via www.rasta.se.