BranäsFeatures

Branäs udbygger yderligere

Branäs i Värmland er et af danskernes favoritområder til skiferien, og et skiområde i hastig vækst. For et par uger siden blev der præsenteret planer om en ny lift, Toppexpressen, som starten på et nyt Branäs Syd område i Branäs-systemet.

Nu har Branäsgruppen, der står bag Branäs og en række andre skiområder, netop offentliggjort, at de til næste sæson vil rykke slæbelifterne i Mattesdalen området, for at give gæsterne en endnu bedre skioplevelse.

“At vi flytter en lift kan lyde som en lille detalje, men faktum er at det kommer til at forandre oplevelsen fuldstændigt, så der kommer flere muligheder. Du kommer til at kunne tilgå alle pister og attraktioner i Mattesdalen direkte fra liftet”, forklarer Mikael Forsell, der er pladschef i Branäs.

Flytningen af liften og Toppexpressen skal være klar til sæson 2022/2023. “Påstigningen til Toppexpressen og Matteslifterne er strategisk placeret for at få så godt t flow som muligt. Det bliver mere som et skitorv end hvad det er i dag, hvilket i kombination med liftkapaciteten øges fører til kortet køer”, lyder det fra Anton Renström, der er teknisk pladschef i Branäs.

Desuden overvejes der planer om at udbygge funparken i Mattesdalen, og generelt er der store planer for hele dette område for fremtiden.