Branäs

Branäs donere overskydende mad

Når skisæsonen slutter hos Branäs i Värmland, så bliver der ikke smidt med. Siden 2019 har skidestationenen doneret overskudende mad til Karlstad Stadmission, der arbejder med at støtte social udsatte. Dette skete onsdag. “Det gør en forskel. Vi får mulighed for at dele mad ud til dem, som behøver hjælpe. Så det er utroligt vigtigt for vores arbejde”, forklarer Marie Björklind fra Karlstads Stadmission.

Blandt de overdraget varer findes flere poser slik, der kommer til at gå til fredagshygge på Stadmissionen. 

“Det er uundgåeligt at ikke få madvare til overs, når vi lukker for sæsonen, hvilket gjorde at vi stille os selv spørgsmålet, hvordan vi kunne redde maden mod bare at blive smidt ud. Samarbejdet med Stadsmissionen i Karlssted har været fantastisk”, lyder det fra Victoria Larsson fra Branäsgruppen.