Mullsjö

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser har nu ture til Mullsjö på programmet

Som det er mange af vores læsere bekendt har SkiSverige.dk og rejsebureauet Ankerstjerne Rejser indgået et samarbejde. Et samarbejde der har til formål at give vores læsere super gode tilbud på skirejser til Sverige.

Nu er vi klar til med unikke tilbud til lille, men ekstremt hyggelige Mullsjö Alpin. I Mullsjö bor man i lækre, moderne husvogne stort set på toppen af pisterne. Super hyggeligt med mulighed for socialt samvær eller blot hygge i de dejlige varme vogne. Og så er det 100 procent ski in/ski out.

Der er fantastisk hyggeligt i det lille intime Mullsjö.

Vores priser til Mullsjö er helt i særklasse. Faktiske starter de under kr. 2.000,- for fire dage for to voksne inkl. liftkort. Lyder helt vildt, men er rigtigt. I kan faktisk bo to voksne og to børn i husvognene, og så bliver prisen per person ekstrem billig.

Mullsjö er blot 350 km fra København. Det er super let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister af forskellig sværhedsgrad samt fem lifter. Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere. Børn kan her tage deres første skiture i et super sikkert miljø, og de lidt ældre nybegyndere kan stille og roligt udvikle deres teknik.. Mullsjö Alpin er desuden kendt for at være rigtig snesikkert på trods af den sydlige placering. Her findes nemlig også et super godt sneproduktionssystem plus gode klimatiske forhold.

Mullsjö er et hyggeligt og økonomiske fordelagtigt alternativ til et par dage på ski.

>> Læs mere og bestil her hos Ankerstjerne Rejser.