MullsjöNyheder

Mullsjö Alpin har åbent hver dag fra den 25. december

SkiSverige.dk følger i disse dage op på snesituationen i de sydsvenske skidestinationer. Hos Mullsjö Alpin melder de om gode forhold af både natursne og produceret sne. Fra den 25. december bliver der åbent dagligt frem til slutningen af marts.

Men allerede i weekenden er der åbent fra kl. 10-15. Og kommer der mere sne bliver der måske også åbent før.

Mullsjö Alpin består af syv pister og fem lifter. Destinationen er placeret ved Jönkoping 350 km, fire timers kørsel, fra København. Det unikke ved Mullsjö Alpin er muligheden for at bo i husvogne stort set på selve pisten. Husk at SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser har pakkerejser dertil. Dette både i husvognene, men også på hotel tæt ved. Læs mere om disse og bestil evt. på www.skisverige.dk/skirejser-fra-skisverige-dk/

Læs i øvrigt mere om Mullsjö Alpin her.