Skistar

Det danske alpine landshold og ungdomslandshold skifter base til Trysil, Norge

Alpin skisport i Danmark er i rivende udvikling. Det danske alpine landshold og ungdomslandshold skifter nu base til Trysil i Norge for at understøtte ambitionerne. Alpint Kraftcenter Danmark og det svenskejet SkiStar Trysil har indgået en samarbejdsaftale med henblik på at udvide aktiviteterne i dansk skisport.

Skiftet til Trysil medfører også store forbedringer for alle som dyrker ski som sport via deres lokale skiklub i Danmark.

Klubberne vil i samarbejde med SkiStar Trysil arrangere ture både for den målrettede eliteudøver og den brede familie som har taget sporten til sig for sjov.

Landsholdet og ungdomslandsholdet består af ca. 30 dedikerede skiløbere i alderen fra 13 til 26 år fra klubber på tværs af hele landet. En del skiklubber i landet har meget aktive skiteams, som arrangerer trænings- og konkurrenceture hele året rundt