Sälen

Hundfjället er blot 10 minutters kørsel fra den nye Scandinavian Mountains Airport

Som SkiSverige.dk tidligere har kunne berette lancerer SkiStar en stor udbygning af Hundfjället i Sälen op til den kommende sæson.

Der skal bygges en ny moderne 8-stole expresslift samt nye pister og et udbygget sneproduktionssystem. På længere sigt skal der udvikles et nyt overnatningskoncept, og så lanceres den nye internationale lufthavn, Scandinavian Mountains Airport, meget tæt på fjället.

“Det bliver rigtigt spændende at løfte Hundfjället-Sälen til næste niveau. Et vigtigt skridt er den nye expresslift og den modernisering af skiområdet, der sker allerede nu. Næste skridt er den nye internationale lufthaven bare 10 minutter fra Hundfjället og 40 mintter fra Trysil, som kommer til at gøre rejsen meget enklere for både svenske og internationale gæster. Med forbedret pister, en moderne expresslift og det nye SkiStar Lodge Hundfjället kommer Sälen til at nå et højt internationalt niveau”, forklarer Linda Morell, der er PR-chef hos SkiStar.

Byggeriet med SkiStar Lodge Hundfjället indledes til foråret. Der bliver tale om et koncept med 800 senge, restaurant og loungebar midt på Hundfjällstorget og blot 10 minutter fra den nye lufthavn, der altså åbner næste år.

Mere information om Hundfjället her.