Hemavan/Tärnaby

De første spadestik er taget til nye projekter i Hemavan

Hemavan Alpint har de senere år investeret ca. 130 millioner svenske kroner i en ny gondollift, ny restaurant og bar, nyt snesystem, varmestue samt i lys på pisterne.

Men udvidelserne fortsætter i det nordsvenske område. De første spadestik ti en ny stor lift og et nyt byområde med 1200 nye senge er taget.

Den nye lift, Fjällforsliften, bliver 750 meter lang og der bygge samtidig en ca. 800 meter lang blå piste, der gør forholdene for børnefamilierne markant bedre. Den nye Gondolbyn bygges med direkte adgang til gondolliften, og giver altså 1200 nye senge.

“Hemavan Apints investeringer i Gondylbyn er en satsning, der gør Hemavan vokser betydeligt med overnatningsmuligheder i direkte adgang til den nye Gondolligt og et unikt ski- og fjällmiljø. Det bliver et fantastisk område med direkte adgang til vinter- og sommeraktiviteter”, forklarer Thomas Ringbrant fra Hemavan Alpint.