Hemavan/Tärnaby

Årets skianlæg fortsætter investeringer

Hemavan i det nordlige Sverige fik prisen som Årets Skianlæg i Sverige 2018. Dette skete blandt andet med baggrund i lanceringen af Hemavan Gondol i november 2017. Gondolen blev en enorm succes, og destinationen oplevede en vækst på 16 procent i salget af liftkort.

Den store success får dog ikke folkene bag Hemavan Alpint til at hvile på laurbærerne. “Vi kan se tilbage på en fantastisk sæson, hvor Hemavan Gondol gav præcis de resultater, vi håbede på. Det er naturligvis vigtigt at vores indtægter øges for at vi kan fortsætte investeringer, men det som også glæder os, er de mange positive kommentarer vi får fra vores gæster”, udtaler Thomas Ringbrant fra Hemavan Alpint.

Hemavan Alpin har nemlig også leveret Vision 2025 med en række spændende ideer om den fortsatte udvikling for destinationen. Denne omfatter blandt andet en investering i et nyt topmoderne sneproduktionssystem. En investering på 9 millioner svenske kroner, der skal stå klart inden vinteren 2018/2019.