BillingebackenLangrend

Billingen har Sydsveriges længste kunstsnespor

Sidste sæson blev et 10 kilometer nyt langrendsspor dækket af kunstsne i Billingen, Skövde taget i brug.

Sporet blev meget vel modtaget med hele 30.000 besøgende i første sæson.

Den første skiløber indviede sporene den 30. november, hvorefter de blev brugt helt frem til slutningen af marts og man håber på en ligeså lang sæson denne vinter. Der er langrendsspor i varierende sværhedsgrader i Billingen, Skövde, så både begynderen og den mere avancerede skiløber kan være med. For dem, der træner til Vasaløbet, er det lidt flade terræn perfekt. Når der også kommer naturlig sne, byder Billingen på hele 52 kilometer varierede langrendsspor kun få timer fra Danmark. Billingen er et certificeret Vasaløbscenter.

Billingen byder også på en mindre alpin bakke. Læs om den i nedenstående