Stöten

104 skiturer på en dag

Har du nogensinde tænkt på, hvor mange turer du når på skiene om dagen på en rigtig god skidag? Måske ikke, men det har Luis Reinhardt. Den anden dag satte han rekord i Stöten med 104 turer. Dermed slog han sin egen rekord fra sidste år, der lød på 101 turer.

Første tur blev taget kl. 9 om morgenen ved Soltorgets lange pister, hvortil han blev bragt af Vargy Express, Dalarnas længste og hurtigste lift. Senere på dagen tog Luis Reinhardt rundt i området, og nåede altså 104 turer, inden dagen sluttede. Med i rygsækken var energidrik, sandwich og en højttaler, hvorfra blandt andet Frank Sinatras My Way lød. Aftensmaden blev indtaget, mens lifterne var lukket mellem kl. 18 og 19:30, og de sidste turer blev taget frem til kl. 21.

Luis Reinhardt er 21 år, og kommer fra Karshamn. Han arbejder i Stötens reception. “Det føles rigtigt godt, men jeg kommer til at være mør imorgen. Nu skal jeg have et langt bad og sove til imorgen”, løse det fra rekordholderen efterfølgende.