Sälen

SAS flyver næste sæson fra London til Scandinavian Mountains Airport

Den 20. februar indleder SAS salget af flybilletter fra London til Scandinavian Mountains Airport. Det skandinaviske flyselskab vil have en rute fra den engelske hovedstad til lufthavnen i Dalarna tæt ved Sälen, Trysil og de andre skiområder i området fra den 26. december 2020 til den 3. april 2021.

Det bliver med en Airbus A320ne at der flyves, hvilket også er det mest miljøvenlige fly.

“At SAS allerede nu sælger billetter til næste vinter beviser, at det er attraktivt for briter at besøge de skandinaviske skiområdet”, udtaler Mathias Lindstrøm fra SkiStar, der blandt andet driver Sälen og Trysil. “Kort rejsetid og fantastiske muligheder på ski vil forhåbentlig tiltrække mange briter”, lyder det blandt andet fra Freja Annamatz, der er pressechef hos SAS.

Fra Scandinavian Mountains Airport er der blot 10 minutes transport til den nærmeste del af Sälen og 40 minutter til Trysil.