LangrendOrsa Grönklitt

Orsa Grönklitt åbner for langrend den 24. oktober

Orsa Grönklitt i Dalarna er ved at være klar til den kommende skisæson. Allerede den 24. oktober åbner destinationen for langrend, som de er så anerkendte for.

“Endelig er det tid til at lægge vores gemte sne ud. Vi er meget entusiastiske og ser frem til en lang og fantastisk sæson med skiløb frem til maj næste år”, udtaler Marcus Laggar, der er sportschef i Orsa Grönklitt.

Langrend i Orsa Grönklitt er kendt som noget af det bedste i Sverige med spor af højeste kvalitet og et center med service i topklasse. Totalt findes 130 kilometer med velpræparerede spor i varieret terræn. Og der findes spor til alle sværhedgrader.

Og der findes altså store mængder sne, som er gemt fra sidste sæson, og som nu skal fordeles på langrendssporene. Dette kombineres med en sneproduktion, der er blevet opgraderet.