Kungsberget

Kungsberget sætter maksantal på gæster i området

Alle skiområder i Sverige har lavet restriktioner til, hvordan man skal opføre sig på ski for at mindske faren for at sprde smitte med coronavirus.

I Kungsberget nord for Stockholm, hvor der kommer en del endagsturister, har de nu også været tvunget til at sætte et maksantal på hvor mange skiløbere, der må være i området. Fra 13. februar skal man booke liftkort på forhånd, og dem der ikke får plads må hygge sig med spil, lege, Bitstarz, betting, anden sport eller måske casino.

“Vi har haft enorm interesse for skiløb i forlængelse af restriktioner og isolering. At komme ud i den friske luft og møde venner på en sikker og tryg måde er noget folk har længtes efter. Og interessen er bare øget uge for uge”, forklarer Mikael Elford, der er markedsføringschef for Branäsgruppen, der ejer Kungsberget.

“Dels har vi den direkte effekt, at vi ikke fylder stolelifterne til maks og vi holder afstand i liftkøerne. Disse to faktorer gør, at liftkøerne bliver længere end normalt, og dette opleves negativt af gæsterne. Desuden har vi begrænsinger på antal personer, som kan opholde sig i restauranter og andre lokaler”.

Kungsberget har derfor også fordoblet antallet af grillpladser i området, så man kan spise udenfor, men er nu også tvunget til at sætte et maksantal på antal gæster i anlægget. Og alle gæster skal derfor booke liftkort på forhånd.

“Vi har 75 hektar og store sociale muligheder udenfor. Vi anser vores produkt for både trygt og sikkert for gæsterne. Gæsterne er samtidig dygtige til at vise hensyn og holde afstand”, forklarer Anders Kjällström der er vicedirektør i Branäsgruppen.

Kungsberget består i øvrigt af 16 lifter og 22 pister. En stor stolelift får området til a hænge perfekt sammen.