Ulrichehamn

Ulricehamn Ski Center fuldt booket i uge 7

Skisæsonen kører for fuld styrke i Sverige. Også i Sydsverige. Hos Ulricehamn Ski Center melder de nu om fuldt booket i hele uge 7. Grundet coronafare er nemlig sat et maks antal på, hvor mange gæster der må være i området. “Interessen har været større end hvad vi havde regnet med inden sæsonen med tanke på omstændighederne. Vi anbefaler derfor alle som vil besøge os om at forbooke liftkort i god tid for at sikre en plads”, forklarer Per Johansson, der er pladschef på Ulricehamn Ski Center.

Også udstyr skal bookes på forhånd, og man booker desuden et afhentningstidspunkt.

Ulricehamn Ski Center ejes af Branäsgruppen, der også har indført begrænsninger på antal besøgende i Vallåsen og Kungsberget. men på Branäs er endnu ikke indført begrænsninger.