Skisport

Tredje World Cup sejr til Sara Hector

Svenske Sara Hector vandt tirsdag sæsonens tredje World Cup sejr i storslalom. I italienske Kronplatz sejrede Hector 0,15 sekunder foran slovakiske Petra Vlhová efter de to gennemløb. Nr. tre blev franske Tessa Worley.

Det er sæsonens tredje sejr til den 29-årige svensker, der i alt har fem podieplaceringer i sæsonen.

Sejren kom til trods for at Hector havde problemer i begge gennemløb. Hun fører den samlede World Cup i storslalom 95 point foran Tessa Worley. Amerikanske Mikaela Shiffrin blev nr. fem i tirsdagens løb og fører den samlede World Cup.

“Det er fantastisk at køre over stregen og se det grønne lys. Jeg satsede, lavede en fejl, og sagde til mig selv at jeg ikke skulle have gjort det. I dag var en kamp, og man skal kæmpe”, udtalte svenskeren efterfølgende.

OL i disciplinen afvikles i Beijing den 11. februar.