Skistar

SkiStar ophæver restriktioner

I forbindelse med at den svenske regering har besluttet at ophæve langt de fleste restriktioner, der var indført for at mindske udbredelsen af Coronavirus, per 9. februar, har også den største skandinaviske udbyder af skidestinationer, SkiStar, besluttet at fjerne en del af deres indførte restriktioner.

SkiStart står bag Sälen, Vemdalen og Åre i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge.

På de svenske destinationer fjernes i princippet alle restriktioner.  Blandt andet genåbner alle varmestuer, restriktionerne på skibusserne fjernes, det digitale køsystem til Skistarshop (skiudlejning) bevares som et alternativ, enkeltkøen til liftene indføres igen jævnfør tidligere rutiner, alle planlagte arrangementer og events med f.eks. Valle samt almindelige skiskoleaktiviteter genindføres.

Læs mere her.