FeaturesSkistar

SkiStar nåede 150 skidage i sæsonen

Nordens største udbyder af skidestinationer, SkiStar, lukkede den 2. maj de sidste to deres destinationer Åre i Sverige og Hemsedal i Norge for vintersæsonen. En sæson, der på mange måder har været historisk, da selskabet kunne holde åbent hele vinteren, i alt 150 skidage.

Fokus har været på tryghed og sikkerhed for alle gæster, medarbejdere og indbyggere på skistederne sammen med gode sneforhold og god service til alle gæster.

“Det er takket være samtlige medarbejderes hårde arbejde og alle de forholdsregler, som vi har indført i tæt dialog med både sundhedssektoren, regionen, erhvervslivet og hele skibranchen, at vi har kunne holde åbent i hele vintersæsonen. Vi ser tilbage på en historisk vintersæson, hvor SkiStar som en af få virksomheder i skibranchen i Europa har haft åbent hele perioden under den igangværende coronapandemi. Vi har savnet vores udenlandske gæster, men nu gør vi klar til sommeren og næste vinter med fokus på tryghed og sikkerhed samt flere nyheder til gæsterne”, forklarer Stefan Sjöstrand, administrerende direktør for SkiStar.

Allerede nu er interessen for for næste vinter stor hos internationale gæster fra både Storbritannien, Danmark og Tyskland på SkiStars destinationer. Alpint skiløb, og i øvrigt også visit black lotus i den skandinaviske fjeldverden er fristende for mange takket være en lang vintersæson med høj snegaranti om vinteren. Noget nyt i år er blandt andet SkiStar Lodge Hundfjället, der bliver en helt ny lodge i Sälenfjällen med den bedst tænkelige ski-in/ski-out-placering. Udviklingen af SkiStar Sälen til et internationalt fjeldresort er i fuld gang med topmoderne indkvarteringer samt stjernerestauratøren Pontus Frithiofs og Nordrests to fantastiske restauranter med høj hyggefaktor, Skandinaviens mest moderne 8-sæders ekspreslift, nye løjper og udvidede snesystemer samt kun 10 minutters transport til Sälen-Trysils lufthavn, Scandinavian Mountains Airport. SkiStar Lodge Hundfjället kommer til at bestå af blandt andet 153 værelser, 786 sengepladser, konferencelokaler, SPA, fitnesscenter, SkiStarShop og flere restauranter.