BranäsFeaturesMullsjö

Tre dage på ski med mad, liftkort samt pool for under 2600 kroner

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser fortsætter med at udvide vores udbud af billige og effektive måder at komme afsted på ski i Sverige.

Vores seneste tilbud er ture til Mullsjö Alpin inklusive ophold på 3-stjernet hotel med morgenmad og 2-retter aftenmad plus dit liftkort. Priserne starter under kr. 2600,-

Du bor på Mullsjö Hotel blot 10 minutters kørsel fra Mulsjö Alpin. Hotellet er 3-stjernet, og har swimmingpool, sauna og moderne faciliteter, der gør skiferien behagelig. Du får ganske enkelt optimale forhold til, når man kommer træt hjem fra pisterne. Her er det blot at sidde foran pejsen, og nyde en drink fra baren. Eller hop i poolen, snup en saunatur og få varmet kroppen helt igennem. Men du kan naturligvis også hygge dig med billiard, bordtennis, gå en tur i fantastisk smukke omgivelser eller benytte en af mange andre tilbud.

Mullsjö ligger blot 350 km fra København. Skiområdet er et mindre et af slagsen, og specielt velegnet nybegyndere eller til dig, der lige skal teste ski og ben inden den store skiferie. På Mullsjö Alpin finder du 7 pister og 5 lifter, og du kører på ski i super smukke omgivelser.

> Bestil her.
> Læs mere om Mullsjö her.