BranäsFeatures

Ny lift i Branäs er populær

Til den aktuelle skisæson har Branäs i Värmland lanceret 6-personer stoleliften Toppexpressen. Der har allerede kørt omkring 200.000 skiløbere på liften, der kører fra Mattesdalen-området til toppen af skianlægget. Og turen vækker begejstring hos mange af dem, der har kørt den smukke tur.

“Det bliver lettere at komme til toppen. Belastningen på gondolen og de øvrige lifter er blevet mindre, hvilket gør man er mindre tid i kø og før mere tid til skiløb. Det er super godt”, forklarer Linus Jonsheden fra Göteborg, der ofte har besøgt Branäs. “Jeg synes at Mattesdalen har nogen af Branäs bedste pister, og nu når der findes en hurtigere vej til toppen føles det som om flere kommer dertil”.

Liften, der har en kapacitet på 2400 personer i timen og en køretid på fire og et halvt minut, er en af de største investeringer nogensinde i Branäs og en vigtig brik i planerne for fremtiden, hvor der også satses på at udvikle et nye område, Nötåsen, der skal være med til at understrege Branäs som Sveriges bedste skianlæg for børnefamilier. Branäs er allerede nu Sveriges fjerdestørste skiområde med 840.000 overnatninger i sidste sæson.

Læs mere om liften i nedenstående;