Branäs

Branäs er fuldt booket i Påsken

Påsken er blevet en ny højtid for skiløb i det svenske. Hos Branäs i det nordlige Värmland ser det frem til skidage under gode forhold. “Det er fantastisk at se at påskeugen igen er fuld booket”, lyder det fra Mikael Elford, der er kommerciel chef hos Branäsgruppen.

Det er andet år i træk at der er fuldt booket i Påsken hos Branäs. “Vi ser at familietraditionrne som jul, nytår og påske prioriteres højt, og at man værdsatte tid sammen”, uddyber Mikael Elford.

Det ser ud til at det bliver under rigtig gode sneforhold at der kan holdes påske i Branäs. “Sneen ser bedre ud end længe sammenlignet med samme periode i tidligere år og med snedybde på over en meter på pisterne. Vores pistemaskinister har leveret et utroligt flot arbejde med at reparere sneen på trods af at det er blevet plusgrader”, forklarer Anton Renström, Teknisk chef hos Branäs.

Og det er stadig muligt at booke overnatning i Branäs i ugen efter påske.