Skistar

Svenske SkiStar udvider i Østrig

Den svenske virksomhed Skistar AB, der ejer og driver skisportsanlæg i Sälen, Åre, Vemdalen oog Hammarbybacken i Sverige samt Hemsedal skicenter og Trysilfjellet i Norge, udvider nu ved at opkøbe majoriteten af den østrigske skidestination St. Johann.

Annonce:

 

“Vi kan nu supplere vores skandinaviske destinationer med et europæisk skisted. Vi får mulighed for at profilere St. Johann som en SkiStar-destination med fokus på familiens skioplevelser mod en europæisk målgruppe. Vi ser etableringen i Alperne og St. Johann som et udviklingende og spændende ting for SkiStar”, forklarer Mars Årjes fra SkiStar.

St. Johann er et charmerende skiområde med 43 km familievenlige, brede pister, der passer perfekt til carvingkørsel. Stedet er i den østrigske del af Tyrol og blot 125 km fra München og 95 km fra Innsbruck. Stedet omsætter for ca. 7 milloner euro på en sæson og har hver sæson ca. 300.000 skidage.

SkiStar har en markedsandel på 51 % i Sverige, 30 % i Norge og totalt 42 % i Skandinavien.