Idre Fjäll

Idre Fjäll investerer i nyt campingområde

Til den kommende sæson 2016/2017 vil Idre Fjäll kunne tilbyde yderligere 100 husvognspladser, hvoraf de 40 er på et helt nyt område med ski in/ski out.

Idre Fjäll er blandt danskernes fortrukne skidestinationer, og har generelt oplevet en kraftig omsætningsøgning de seneste år. Dermed er der også øget efterspørgelse på alle typer af overnatningsmuligheder. 

Det nye campingområde skal bygges på venstre side af indkørelsesvejen til Idre Fjäll, og er tæt placeret på både langrendsspor, alpine bakker og skiservice.

Annonce:

Området kommer til at have en fantastisk udsigt over hele fjeldet. “Vi planlægger at forlænge langrendssporet til at få direkte adgang fra campingområdet og kommer også til at bygge en tunnel under indkørelsesvejen for at campinggæsterne lettere skal kunne komme ud til nærmeste lift”, fortæller direktør for stiftelsen bag Indre Fjäll, John Lundmark. Der bliver desuden bygget et servicehus med bad, køkken og meget andet. “Vores mål er at skabe et campingområde, der er et af det bedste i fjeldverden og dette tæt på alt hvad Idre Fjäll kan tilbyde”, slutter John Lundsmark.

Idre Fjäll er placeret i Dalerne 930 km fra København. Området har 27 lifter og 40 lifter heraf 4 stolelifter.